Om geen kat in de zak te kopen, neemt u natuurlijk een aankoopmakelaar mee naar het huis van uw dromen. Waarom kiest u voor ter Riet Makelaars?

Belangrijkste voordelen

* Uitstekend bekend in dit gebied
* Laagste courtage van Nederland
* Optimale aandacht van een klein kantoor
* Bovenal is ter Riet Makelaars onafhankelijk

Uitstekende plaatselijke bekendheid

De eigenaren van ter Riet Makelaars zijn al jarenlang actief in de woningmarkt in en rond Apeldoorn. Zij bezoeken ook regelmatig wijkvergaderingen e.d. om zich op de hoogte te stellen van allerlei actuele ontwikkelingen.

Lage courtage

Door de bewuste kleinschaligheid van ons kantoor, kunnen wij ook onze prijzen laag houden. Geen groot kantoor met een dure overhead, maar alleen dat waar de klant in geïnteresseerd is. Graag maken wij met u een afspraak om u een passend aanbod te kunnen doen. 

Optimale aandacht

Wij kunnen u als klein kantoor nog de aandacht geven waar u recht op heeft. Wij zorgen zelf voor de juiste achtergrondinformatie betreffende de woning die u op het oog heeft en er zal uitgebreid met u besproken worden welke biedingstrategie de beste is. Ook als u een zoekopdracht plaatst bij ons kantoor dan zullen wij zelf de meest geschikte woningen  selecteren voor u.

Onafhankelijkheid

Doordat ons kantoor niet is aangesloten bij welke vereniging van makelaars dan ook, kunnen wij als aankoopmakelaar uitsluitend uw belangen behartigen. Op deze wijze zal er nooit de schijn gewekt kunnen worden dat de verkopende makelaar en de aankopende makelaar, als zij werkzaam zijn voor dezelfde vereniging, onderlinge afspraken maken.

Onze werkzaamheden vinden plaats na een uitgebreid intakegesprek waarin al uw wensen aan bod zijn gekomen.