Hier geven wij  uitgebreide informatie over Parkflat " Arendsburght" te Apeldoorn, prachtig gelegen in de villawijk Berg en Bos.

Wij houden zeer regelmatig "Open Huis" of informatiemiddagen en adverteren in vele dag- en weekbladen. U kunt zich ook bij ons laten inschrijven, als uw voorkeur uitgaat naar een appartement op een woonlaag en/of zijde van het complex dat op dit moment niet voor verkoop beschikbaar is.

Letterlijk aan de bosrand, op loopafstand van tennisbanen, kroondomeinen en Paleis het Loo en met een halte van de stadsbus voor de deur, staat deze mooie Parkflat. Een paradijs voor fietsliefhebbers met routes over de gehele Veluwe. Een golfbaan in het nabij gelegen Hoog Soeren. Kortom een omgeving waar u zich nooit hoeft te vervelen en een vereniging waar ook u zich snel thuis zult voelen. Klikt u rustig door en wordt enthousiast genoeg om ook eens een afspraak voor een bezichtiging te maken. 

Apeldoorn, met ruim 160.000 inwoners behorende tot de 10 grootste gemeenten van ons land heeft geen stadsrechten, maar is eigenlijk een groot dorp. Echter wel met alle stadse voorzieningen, zoals een gezellig centrum met o.a. winkelcentrum de Oranjerie, een autovrije winkelstraat en met een zaterdag- en maandagmarkt die tot de mooiste van Nederland behoren. Zeer de moeite waard zijn ook schouwburg Orpheus en het prachtig gerestaureerde Paleis Het Loo met zijn zeventiende-eeuwse tuinen.In deze aantrekkelijke woongemeente ligt aan de westzijde in de villawijk Berg en Bos Parkflat " Arendsburght". Gemakkelijk te bereiken met stadsbus, lijn 16. Deze stopt ieder half uur  voor de deur.

Het Boschbad, genoemd als het mooiste zwembad van ons land en de Apenheul liggen in de onmiddellijke nabijheid. Het toeristendorpje Hoog Soeren op enkele kilometers.

Parkflat  Arendsburght is een appartementencomplex voor 55 plussers en heeft koopappartementen. Het is per 1-1-2010 van een coöperatieve vereniging omgezet in een  een vereniging van eigenaren en het is nu mogelijk om een hypothecaire lening af te sluiten met uw appartement als onderpand. De Arendsburght biedt u, indien gewenst facultatieve service. De vaste servicekosten dalen, de verkoopprijzen is de verwachting zullen hierdoor wel gaan stijgen. Meer mensen zullen zich aangetrokken voelen en al op jongere leeftijd voor dit prachtige complex kiezen. 

Facultatieve hulp betreft o.a. de mogelijkheid tot warme maaltijden (cateraar) en huishoudelijke hulp(via een thuiszorgorganisatie). De maaltijden worden bezorgd in uw eigen woonruimte en er wordt rekening gehouden met eventuele diëten c.q. vegetarische maaltijden.

Voor kleine karweitjes in uw appartement is een technisch medewerker, nagenoeg permanent aanwezig. Verschillende dames zijn werkzaam op de administratie. Er zijn logeerkamers beschikbaar voor uw gasten (ook tegen een geringe vergoeding).

Op de elfde verdieping is de recreatiezaal met bibliotheek en er is tevens een biljartkamer, annex schilderruimte en een tafeltennisruimte. Ook is er een kapsalon en een pedicure ruimte.

De stadsbus, lijn 16, gaat vanaf het station en stopt voor het gebouw aan de Soerenseweg en neemt u dan rechtstreeks mee naar het centrum c.q. het nabij gelegen winkelcentrum aan de Koning Lodewijklaan.