Image002.jpg

Soerenseweg 125 104, 7313 EK Apeldoorn

verkocht

<< Terug naar het overzicht

Status
Eigendoms situatie:
volledig eigendom
Aanvaarding:
kan spoedig
Vraagprijs:
€ 1250,- per maand huurprijs
Eigendomsrecht:
Eigen grond
Adres gegevens
Adres:
Soerenseweg 125 104
Plaats en postcode:
7313 EK Apeldoorn
Provincie:

Dit mooie driekamer appartement op het westen is gelegen op de hoogste woonetage. Daardoor zonnig en licht en een prachtig uitzicht over de Veluwse bossen. De service van het complex, als dagelijkse maaltijden uit eigen keuken en de huishoudelijke hulp, is facultatief af te nemen. Uiteraard kunt U zelf koken. Huursom € 900,- Bijkomende servicekosten € 350,-  In begrepen o.a. water, stookkosten en afvoer huisvuil etc. zie verder onder voorziening Arendsburght. 

Mogelijkheid tot parkeren in het park.

Indeling: Hal, Toilet, Woonkamer met half open keuken, v.v. nieuwe 4-pits inductiekookplaat, Eetkamer/tweede slaapkamer/werkkamer op het zuiden, Slaapkamer met badkamer v.v. badmeubel en douche. Het volledig gerenoveerde terras is zowel vanuit woonkamer als slaapkamer te bereiken. Woning wordt vrijwel nieuw gestoffeerd opgeleverd, u kunt er zo in. Nieuwe groepenkast elektra, nieuw toilet en douchedeuren.  Berging in de onderbouw.  Gemeenschappelijke fietsenstalling.

Tennis- en golfbanen in de directe omgeving. Natuurzwembad het Boschbad op loopafstand. Veluwe aan uw voeten!! Paradijs voor fietsers en wandelaars. Stadsbus voor de deur. In vijf minuten in het centrum van Apeldoorn.

 

Bouw gegevens
Soort woning:
Appartement
Bouw:
Bestaand
Bouwjaar:
1962
Soort verwarming:
Blok
Oppervlaktes
Woning:
97 m2 m²
Aantallen
Etage / verdieping:
10
Kamers:
3
Slaapkamers:
1
Overige gegevens
Parkeren:
Eigen grond
Balkon:
Ja